Nettkurs: Tidlig gjenkjenning av hjerneslag

En del pasienter og pårørende til pasienter med akutt hjerneslag, kontakter fastlege fordi de ikke er sikre på hva som feiler dem grunnet uklare plager.
Dette kurset retter seg derfor mot helsesekretærer som ofte er de første som tar imot disse henvendelsene.

KoKom har derfor med støtte fra Universitetet i Bergen laget et E-læringskurs om tidlig gjenkjenning av hjerneslag, spesielt rettet mot helsesekretærer

Kurset er delt opp i åtte mindre deler, som tar for seg både hvordan et akutt hjerneslag kan arte seg, diagnose, behandling og rehabilitering etter slag.
Innholdet omfatter informasjon om medisinsk nødmeldetjeneste, og hvordan du som helsesekretær må utnytte muligheten for å få hjelp fra AMK.

Kurset tar ca 35 minutter, og er på et format som egner seg både for mobil og andre «plattformer». Det består hovedsaklig av videoer med lyd, og vi anbefaler derfor å ha hodetelefoner eller høyttalere tilgjengelig.

Etter kurset kan du også skrive ut et kursbevis og en nyttig momentliste med gode tips, og tegn man skal være oppmerksom på.

Kurset er gratis, og du logger deg inn her via Læringsportalen.

OBS! Vær oppmerksom på at når du registrerer deg må du under punktet «Organisasjon» benytte siste valg i listen: «Øvrige regioner-tilgang for eksterne brukere».

Har du problemer med innlogging ta kontakt på: post@kokom.no 

Klikk på bilde for å komme til kurset.

Secretary on the phone

Loading