Har du glemt å melde deg på konferansen på Værnes?

Kjære AMK- og LVS-operatører,

Etter konferanse om medisinsk nødmeldetjeneste på Scandic Hell Værnes i fjor var tilbakemeldingen fra de vel 150 deltakerne at de hadde stort utbytte av å møte andre «nødmelde-kolleger». Det er grunnen til at KoKom i samarbeid med Helsedirektoratet og NKLM også i år inviterer til konferanse over samme lest som i fjor, dvs at programmet skal være en miks av faglige innlegg og rikelig tid til diskusjon. Nå er det en måned igjen til konferansen, men vi har kun ca 80 påmeldte så langt. Hotellet har plass til 200, men nå er det snart slik at vi må si fra oss de reserverte rommene. Det betyr at man ikke er sikret overnatting om man enda ikke har rukket å melde seg på. Konferansen vil bli arrangert, og vi synes programmet er spennende, og ser frem til et spennende og nyttig møte med de som har meldt seg på.

Når vi ser på hvor deltakerne kommer fra så er det tydelig at der fortsatt er noen «hvite» områder på kartet, og fordelingen av påmeldinger er pr dags dato slik:

 Hensikten med konferansen er å være en møteplass der man kan diskutere de saker som angår den medisinske nødmeldetjeneste. Derfor er det viktig å få deltakere fra alle deler av landet, slik at vi ikke går glipp av viktige erfaringer og innspill.

Så derfor håper vi at flere melder seg på fra de områdene som er dårlig representert og gleder oss til å treffe dere alle på Værnes om noen få uker!

 

På vegne av arrangementskomiteen

Guttorm Brattebø