Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Samfunnssikkerhetskonferansen 2021

1. februar 2021 - 2. februar 2021

Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap (DSB) inviterer til Samfunnssikkerhetskonferansen 2021, 1. – 2. februar på Clarion Hotel The Hub i Oslo og digitalt. Slik situasjonen er nå vil det bli et meget begrenset antall deltagere som kan delta fysisk på denne konferansen. Alle andre vil kunne delta digitalt.  

Tema for Samfunnssikkerhetskonferansen 2021 er «Samfunnssikkerhet ved et veiskille?».  Få av oss som lever i Norge i dag har opplevd krig, men landet vårt har opplevd terror. Stadig flere har også fått merke mer ekstremvær og mange har fått eiendom og livsgrunnlag ødelagt av skred, brann, tørke og orkan. Covid-19 har sendt verden inn i en krise for liv og helse – og økonomi. Norge har innført de mest inngripende tiltak siden krigen, og i en periode preget av reguleringer, frykt og usikkerhet er det viktig med tydelig informasjon og tillit til at tiltak som iverksettes er nødvendige og effektive. Noen av spørsmålene som vi ønsker å belyse er: Hva har vært styrkene og svakhetene ved covid-19 håndteringen? Hvilke sårbarheter og behov er avdekket? Fungerer samordningen når det virkelig drar seg til? Finner ressursene hverandre? Vi vil også se på andre utfordringer for samfunnssikkerheten; blant annet konsekvenser av klimaendringene, digital sårbarhet og sammensatte trusler. Hvordan møter vi det sammensatte utfordringsbildet gjennom kunnskapsbygging, forebygging, beredskap, håndtering og normalisering?

Statsminister Erna Solberg vil åpne konferansen, og noen av våre beste fagpersoner vil dele av sin kunnskap og erfaringer. Et detaljert program vil bli lagt ut om kort tid.

Gå inn på https://www.dsb.no/samsik21 for nærmere informasjon om programmet, pris, påmelding og kontaktinformasjon.

Med vennlig hilsen
DSB

Detaljer

Start:
1. februar 2021
Slutt:
2. februar 2021
Hjemmeside:
https://www.dsb.no/samsik21

Arrangør

DSB
Telefon
33 41 25 00
Epost
postmottak@dsb.no
Vis Arrangør nettside

Sted

Clarion The Hub
Biskop Gunnerus' gate 3
Oslo, 0106 Norge
+ Google-kart
Telefon
23 10 80 00
Vis Sted nettside