Norsk indeks for medisinsk nødhjelp 4. utgave 2018

Hjem/Nyheter/Nyheter fra andre kilder/Norsk indeks for medisinsk nødhjelp 4. utgave 2018

Norsk indeks for medisinsk nødhjelp 4. utgave 2018

Nå kan du bestille den nye utgaven av Norsk indeks for medisinsk nødhjelp (NIMN).

Det er to utgaver av nye NIMN, ett opplæringshefte og en bordversjon. Levering vil skje i begynnelsen og i slutten av april, for henholdsvis opplæringshefte og bordversjon. Grunnen til at det tar lenger tid med bordversjonen er at det er en teknisk mer komplisert produksjon, og vi må først gjennom et prøvetrykk.

Lenkene for bestilling, som er hentet fra nakos.no, finner du her:

Under Lederkonferanse for Norsk legevaktsforum 8. mars, holdt daglig leder i NAKOS et innlegg om den nye NIMN. Lenke til foredraget samt pdf-utgave av nye NIMN finner du her:

About the Author:

Teknisk rådgiver Løsningsdesigner for kommunikasjonsløsninger og teknologi. Har jobbet med anbud, tekniske beskrivelser og prosjektering. Er spesielt interessert i kommunikasjonsløsninger og sikkerhet. M: 930 88 808 E: thord.matre@kokom.no