Gevinstmåling i nødnett – AMK-område Finnmark

Hjem/Nyheter/Nyheter fra KoKom/Gevinstmåling i nødnett – AMK-område Finnmark

Gevinstmåling i nødnett – AMK-område Finnmark

I samarbeid med Helsedirektoratet er spørreundersøkelse for gevinstmåling av innføring av Nødnett sendt ut i AMK-område Finnmark.

KoKom håper at så mange som mulig har anledning til å besvare denne web-baserte undersøkelsen innen fristen. Tilbakemeldingene fra så mange Nødnett-brukere som mulig vil gi KoKom et bedre grunnlag for å utarbeide rapporten som gjenspeiler brukernes opplevelse av de ønskede og potensielle gevinstene ved innføring av Nødnett i AMK-område Finnmark. For dette AMK-området er det sendt ut 261 invitasjoner pr. epost. den 1. mars 2018.

About the Author:

Teknisk rådgiver Løsningsdesigner for kommunikasjonsløsninger og teknologi. Har jobbet med anbud, tekniske beskrivelser og prosjektering. Er spesielt interessert i kommunikasjonsløsninger og sikkerhet. M: 930 88 808 E: thord.matre@kokom.no